Serijal

Igra sudbine

Sjajna turska serija “Igra sudbine” priča intrigantnu priču o Asije, čiji se život potpuno preokreće nakon užasnog incidenta, a ona je prisiljena da se bori kako bi ponovo izgradila porodicu razorenu nasiljem, napuštanjem i emocionalnim previranjima.

Napuštena od svog muža u mladosti, Asije je morala sama odgajati dvoje djece u iznimno teškim uslovima.

Tragedija koja pogađa Nergis, Asijinu kćerku i njenu najveću podršku, ispunjava njihove živote neizbrisivom traumom i oduzima im nadu u svijetlu budućnost.

U ovom sudbonosnom trenutku Asije se susreće sa strancem Mahirom, čija pojava donosi nadu u preokret njihove sudbine. Mahir pronalazi utočište za Asijinu porodicu u vili Demirhan.

Tamo, umjesto spasa, ona se suočava sa novom bitkom. U vili se sreće licem u lice sa bivšim mužem Džemalom koji ih je napustio prije mnogo godina, nakon rođenja sina Umuta, kada je pritisak porodičnog života postao prevelik za njega i on je odlutao u izmaglici alkohola i traženja zadovoljstva, birajući slobodu umjesto odgovornosti.

Igrom slučaja, Džemal je sada oženjen Helin, ćerkom Haruna, glave moćne porodice Demirhan. Unutar otrovne vile Demirhan ispunjene romantikom, izdajom i ljubomorom, Asije se suočava sa surovom sudbinom koju pokušava da prevaziđe i pronađe sreću za nju i njenu djecu.

I kada Asije konačno dobije priliku da ponovo prezme kontrolu nad sudbinom svoje porodice, suočava se sa novim izborom – da li da pruži još jednu šansu Džemalu ili da se okrene Mahiru?