Dobrodošli na MY TV, vašu najuzbudljiviju stanicu za zabavu! S priključkom našeg partnera Moja TV BH Telecoma, otvorit ćete vrata uzbudljivog svijeta najpopularnijih serija, filmova i sportskih događaja.

MY TV je raj za sve ljubitelje vrhunske televizijske zabave. Naš programski raspored ispunjen je najnovijim hit serijama koje će vas držati prikovanim za ekran. Upoznajte se s humorom, dramom, akcijom i napetošću serija kao što su “Tender”, “Na rubu pameti” i “Kotlina”, koje su zasluženo nominirane za prestižnu nagradu Srce Sarajeva na Sarajevo Film Festivalu. Svaki trenutak proveden pred ekranom MY TV-a bit će ispunjen iznenađenjima, intrigmama i emocijama koje ćete osjećati duboko u srcu.

Ako ste ljubitelj napetih trilera, ne propustite priliku za uživanje u seriji “The Killing”. Ova napeta kriminalistička drama će vas uvući u svoj mračni svijet ubojstava, intriga i neočekivanih preokreta. Držat će vas na rubu sjedala dok pokušavate otkriti ko stoji iza zločina.

MY TV također pruža bogat izbor najnovijih filmskih naslova za sve ljubitelje sedme umjetnosti. Bez obzira jeste li u raspoloženju za akciju, komediju, romansu ili avanturu, naša raskošna kolekcija filmova zadovoljit će sve vaše želje. Nema ništa ljepše od toga da se udobno smjestite u svoj omiljeni naslonjač, opskrbljeni kokicama, dok uživate u vrhunskim filmovima s MY TV-om.

A za sportske fanatike, ne brinite – MY TV je također domaćin uzbudljivih utakmica; mi ćemo vas držati u toku s najnovijim sportskim događanjima. Prenosi uživo i vrhunska sportska uzbuđenja samo su dio onoga što MY TV pruža svim sportskim entuzijastima.

Dakle, pripremite se za nevjerovatno iskustvo televizijske zabave s MY TV-om. Bez obzira na to jeste li u potrazi za vrhunskim serijama, filmskim remek-djelima ili adrenalinskim sportskim događajima, naš kanal će vas ostaviti bez daha. Uključite se na priključku Moja TV BH Telecoma i otvorite vrata za nevjerojatno putovanje.